Lejla se vratila iz Milana, Hajrović u kućnoj karantini zbog straha od zaraze koronavirusom

Dva dinamovca završina na Klinici

Lejla se vratila iz Milana, Hajrović u kućnoj karantini zbog straha od zaraze koronavirusom

Edmir Škorić

Supruga bh. reprezentativca Izeta Hajrovića, Lejla, bila je na modnoj reviji u Italiji, zemlji s najviše zaraženih osoba od smrtonosnog koronavirusa.

Ona se jučer vratila iz Milana, a u Klinici za infektivne bolesti je osim Hajrovića završio i Gavranović, koji se najviše družio s bh. krilnim igračem posljednjih dana.

S obzirom da nisu pokazali simptome koronavirusa, pušteni su kući.

"Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", objavio je Dinamo nakon upita Index.hr portala.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U Zagrebu je potvrđen koronavirus, dok su troje sa simptomima u Rijeci, Puli i Koprivnici.

Top Komentari

E.Car
Hebala je revija, šta glumi kao ona modna blogerka a ne zna razliku između dzempera i poluvera
12 3
Ale23
Lejlu tenk ne moze ubiti koliku glavu ima!
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi