Bjelica o Gojaku i još dvojici igrača: Na njima je da sljedeći put opravdaju povjerenje

Trener Modrih 'klupirao' trojku

Bjelica o Gojaku i još dvojici igrača: Na njima je da sljedeći put opravdaju povjerenje

Nakon današnje pobjede Dinamo Zagreba protiv Inter Zaprešića od 3:2 u okviru 23. kola HNL-a trener Modrih Nenad Bjelica morao je odgovarati na nekoliko škakljivih novinarskih pitanja. 

Između ostalog novinare je zanimalo hoće li činjenica da su danas ostali na klupi malo razdrmati Nikolu Moru, Brunu Petkovića i bh. reprezentativca Amera Gojaka.

Bjelica je imao jasan odgovor:

"Imamo kadar od 25 igrača, vjerujemo svima, svi igraju. Nekad igra Gavranović, nekad Kulenović, nekad Petković. Postoji trening na kojem se svako može pokazati i dokazati i osigurati si šansu u prvih 11. Danas smo počeli s nekim drugim igračima koji su strpljivo čekali svoju šansu i opravdali su moje povjerenje. Na Petkoviću, Moru i Gojaku je da sljedeći put kad dobiju moju šansu, opravdaju povjerenje i da rade ono što ekipa od njih zahtjeva. To je zadatak svih igrača", kazao je Bjelica.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Gojak je inače dobijao mnogo više šansi za igru otkad je klub napustio Dani Olmo pa je u protekla četiri meča svaki put bio starter. Ipak, danas nije dobio ni minut na terenu.

Ovaj susret na klupi je presjedio i drugi bh. reprezentativac Izet Hajrović.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

@dn@n
Ovaj glumi Guardiolu, papak
3 3
tbra
Papak sta glumis trenercinu daj momku da igra potrebne su mu minute. A i vama su da bi ga mogli prodati.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi