Pjanić od prve minute igra za Juventus

Spektakl na Bernabeu: Guardiola napravio dva velika iznenađenja u sastavu Manchester Cityja

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala večeras mogu uživati jer su na programu dvije utakmice osmine finala Lige prvaka.

Veliki derbi u Madridu igraju Real i Manchester City, dok će u drugom meču snage odmjeriti Lyon i Juventus.

Mečevi se igraju od 21 sat, a treneri ovih timova već su objavili početne sastave.

Guardiola je uspio iznenaditi javnost odlukom da Aguera ostavi na klupi, dok od prve minute u vrhu napada igra Gabriel Jesus. Također, na klupi je ostao i Sterling. S druge strane, Zidane je na klupi ostavio Kroosa što je također iznenađujuća odluka.

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Mendy, Valverde, Casemiro, Modrić, Isco, Vinicius Junior, Benzema.

Manchester City: Ederson, Walker, Laporte, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne, Bernardo Silva, Gabriel Jesus.

Što se tiče druge utakmice između Lyona i Juventusa sigurno da je najvažnija vijest da se Miralem Pjanić oporavio, te da je na terenu od prve minute.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lyon: Lopes, Denayer, Marcelo, Marcal, Tousart, Dubois, Cornet, Guimares, Aouar, Toko-Ekambi, Dembele.

Juventus: Szczesny, Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro, Rabiot, Pjanić, Bentancur, Cuadrado, Ronaldo, Dybala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.