Spremaju veliki transfer?

Real Madrid odustaje od Mbappea i kreće po Mohameda Salaha

Esmer Oštraković

Nakon što su sinoć poraženi na domaćem terenu od Manchester Cityja, odmah su krenule priče oko velikog pojačanja Real Madrida.

Najveća želja Zidanea je naravnio Mbappe, ali teško da će se taj transfer desiti obzirom da PSG traži preko 200 miliona eura za njega.

Real je našao novu opciju, a riječ je o nogometašu Liverpoola, Mohamedu Salahu kojeg bi Zidane također vrlo rado vidio u dresu Real Madrida.

Navodno bi u Liverpoolu pristali da prodaju Salaha, ali samo po određenoj cijeni, a to je kako javljaju engleski mediji, 130 miliona eura.

Realu je to dosta prihvatljivija opcija, nego izdvajanje dosta više novca za Mbappea, a vjerovatno ni sam nogometaš ne bi imao ništa protiv transfera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.