Vinicius: Sudi se na našu štetu, to će uvijek biti tako

Fudbaler Reala nakon poraza od Cityja

Vinicius: Sudi se na našu štetu, to će uvijek biti tako

Iako će mnogi reći da veliki klubovi poput Barcelone, Real Madrida ili Juventusa često imaju svojevrsnu protekciju od strane sudija, Vinicius Junior smatra da arbitri uvijek sude "protiv" kraljevskog kluba.

Sinoć je Manchester City nakon preokreta savladao Real na Bernabeu, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Konačni rezultat je glasio 1:2, a dosta polemika je potakao trenutak pred gol Cityja za 1:1. Mnogi vjeruju da je Gabriel Jesus napravio faul u napadu (nad Ramosom) prije nego što je pospremio loptu u gol.

Istog mišljenja je i ofanzivac Reala Vinicius Junior.

"Nismo pali fizički... Gabriel Jesus je napravio faul kod prvog gola. Svi to znaju. Slično se desilo u prvom poluvremenu sa mnom i Mahrezom, a tada je bio faul", izjavio je nakon utakmice mladi fudbaler Real Madrida, pa nastavio:

"Sudija ima VAR, ali uopšte nije želio gledati snimak. Na terenu sam vidio da je faul, nisam morao ponovo gledati tu situaciju u svlačionici".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Brazilac, međutim, smatra da ovo nije izolovan slučaj, da sudije konstantno donose odluke na štetu Reala.

"Uvijek nas tretiraju na isti način ovdje. U utakmici protiv Levantea žuti karton za Ramosa zbog prvog faula na utakmici nije normalan... Da li prave loše odluke protiv nas? Da. Mi smo ekipa sa najviše trofeja Lige prvaka i titula prvaka države. Uvijek će biti tako", istakao je Vinicius.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Poštenjacine nema šta na vašu štetu se sudi pa pogledaj malo unazad velike krađe u Madridu protiv Bayerna ili protiv Juveta i onda pričaj kako se sudi na vašu štetu imate li malo stida tako pričati
3 4
Mehinaldo
Treba ga otjerati u levante debil pravi ima atletika i trci bez lopte za koga su oni dali 40 mil
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi