Scholes presretan: United sada ima igrača koji je u rangu De Bruynea

Edmir Škorić

Sada je već i definitivno da je Manchester United učinio pravu stvar kupovinom Bruna Fernandesa.

Fernandes je ove zime došao iz Sportinga i već se nametnuo kao vođa Uniteda. Navijači smatraju da je trebalo da ga se potpiše i ranije, kada je zaista bilo pregovora, no transfer se dogodio tek ove zime.

Paul Scholes, bivši legendarni veznjak Manchester Uniteda, oduševljen je zbog igara Fernandesa.

"Najzad imamo igrača koji je u onom krugu najboljih igrača lige. De Bryune je najbolj iigrač, ali Fernandes je definitivno u tom levelu. Imao je puno dobrih igara, mislim da smo ga i ranije trebali kupiti", kazao je Scholes.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bruno je definitivno oživio ovaj tim, sada svi žele da gledaju United jer izgleda kvalitetnije, brže i sigurnije", dodao je Scholes.

Zanimljivo da je nedavno menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer kazao kako ga Fernandes podsjeća na Scholesa i da može da bude jednako važan Unitedu kao svojevremeno Scholes.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.