Foto - EPA

Najlošija utakmica sezone tima s Anfielda

Senzacija i prvi poraz Redsa u sezoni: Watford deklasirao Liverpool!

Midhat Šljivak

Liverpool je danas doživio prvi poraz u sezoni. Redsi su u 28. kolu Premier lige deklasirani od Watforda i poraženi su rezultatom 3:0.

Od samog početka meča bilo je vidljivo kako u redovima Liverpoola nešto ne štima. Igrali su očajno u prvom poluvremenu, imali su samo jedan šut prema golu, a ni Watford svoje šanse nije iskoristio i na odmor se otišlo bez golova, 0:0.

Međutim, u nastavku prava katastrofa tima s Anfielda. Ismaila Sarr ih je načeo u 54. minuti golom za 1:0, da bi isti igrač šest minuta kasnije povećao prednost nakon prekrasne akcije za 2:0.

Liverpool je u 66. minuti pogodio stativu preko Lallane, da bi tačku na ovaj meč u 72. minuti stavio Troy Deeney pogotkom za nevjerovatnih 3:0.

Do kraja meča rezultat se nije mijenjao i Redsi su doživjeli prvi poraz u Premier ligi nakon 14 mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 28. kolo:

Watford - Liverpool 3:0

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.