Svaka mu čast

Gospodski potez Solskjaera nakon što je Andre Gomes izašao iz igre oduševio svijet

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda u nedjelju su remizirali na gostovanju kod Evertona (1:1) u meču 28. kola engleskog Premiershipa.

Everton i United odigrali su odličnu utakmicu na Goodisonu, te su na kraju čini se zasluženo podijelili bodove. Od prve minute po prvi put je zaigrao i Andre Gomes nakon što se oporavio od teškog loma noge.

Ancelotti je dao Gomesu šansu od prve minute i Portugalac je odigrao zaista dobar meč. U 82. minuti Gomes je izašao iz igre i dobio je velike ovacije s tribina.

No, u centru pažnje našao se trener gostujućeg tima Ole Gunnar Solskjaer koji je gospodskim potezom sve oduševio. On je prišao Gomesu i zagrlio ga, te mu je čestitao na uspješnom oporavku i poželio mu sve najbolje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.