Poništen gol Crnkića

Pojavio se još jedan snimak sporne situacije iz Mostara

Endin Čaušević

Zrinjski je večeras na svom terenu pobijedio Tuzla City sa 2:1 u meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Plemići su uspjeli da dođu do plasmana u polufinale nakon pobjede koju im je u samom finišu utakmice donio Ćorluka. No, dosta prašine diglo se nakon meča zbog situacije koja se desila u finišu kod rezultata 1:1.

Naime, Nermin Crnkić je ukrao loptu Soldi na nekih 16 metara, te je postigao gol, ali je sudija Ermin Sivac svirao faul napadača Tuzla Cityja što je izazvalo veliko nezadovoljstvo u taboru gostujućeg tima.

Pojavio se još jedan snimak sporne situacije s utakmice iz Mostara, a možete procijeniti da li je sudija donio ispravnu odluku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.