35

Komentari (35)

GigantMostarski
Nije faul na golmanu apsolutno nikakav ali zato je cisto igranje rukom gdje je pomocu ruke spustio loptu i zabio gol. Misterij rijesen, bravo sudac
Zoilomas
ja mislio Mbappe a ono sudija svira faul u bih ligi.
RodjeniRA81
Cist gol za Tuzlu ponisten, kradja fasisticke ekipe se nastavlja zajedno sa potplacenim sudijom! SIPA obavezno mora ispitati slucaj i uhapsiti sudiju! Savez smijeniti doticnog kriminalca koji se krije iza sudijskog dresa!
GigantMostarski
@RodjeniRA81 Hahahahahahahaha uhapsit sudiju i citavu rodbinu jeli tako? Ocemo li zvat i sipu i uskok da se umjesa? Mozda ipak fbi ili pak cia oni su obavjestajna agencija? Koga bi od ovih da ispita slucaj?
RodjeniRA81
Panjino jedna fasisticka kako ces zvati FBI i CIA kad su to Americke agencije?!?! Bog ti nije jadan jesi mazlum onaj zesci! SIPA treba da reaguje nije prvi put ako imalo pratis fudbal!
omer
O nekom faulu u napadu ovdje nema ni govora. Ali nakon sto sam bolje pogledao snimak, uocio sam da je lopta zaista pogodila Crnkica u desnu ruku i odbila se naprijed. Zbog te cinjenice treba biti realan i konstatovati da gol nikako ne bi bio regularan, cak i da je priznat.
starmac
Ako ga je pogodila u ruku to je iz blizine i nije mogo reagovat a faul nije.Tako je neku veče objasnio BUREKOVIĆ za utakmicu Mladost -Široki kad nije bio penal za Mladost osim što ovdje nevrijede ista pravila.
rodjak
cist je ovo gol,izgleda da se ove nase lopine iz NS BiH i sudijske organizacije okomile na Husica,.nece mu dati da ide u Evropu.Ne navijam za nikoga ali realno ovo je cist gol,sudiju momentalno na hladjenje minimum 6 kola.
E.Car
Ruka! U čemu je problem?!?!? Poslije nije bio faul ali je kod ispunjavanja lopta Crnkica pogodila u ruku i to je prekršaj. Sta se pali ovaj kamiondzija, nikad neće biti gospodin, to se ne može kupiti novcem.
AjdinVL
Prema snimku stvarno izgleda kao da ga lopta pogađa u ruku i čini mi se da sam slušao negdje od komentatora suđenja, da li ovih naših ili nekih drugih, nisam siguran, da je za razliku od odbrambenih situacija u napadačkim nebitna udaljenost ruke od tijela, udaljenost igrača od lopte, namjera... i sve ostalo što se gleda prilikom odbrambenih situacija. U napadačkim situacijama ruka je ruka kako god lopta pogodila igrača u rulu. Ako je sudija stvarno to svirao onda mu treba čestitati na zapažanju, jer svi smo toliko gledali ono remplovanje da nismo ni obraćali pažnju na situaciju koja je prethodila tome.
Edin
Svaka je situacija napadacka i odbrabena. Neko mora napadati a neko se braniti.
AjdinVL
@Edin Ovo što sam napisao odnosi se na igrača koji napada, a Crnkić je u ovom slučaju u svojstvu napadača. Znači igranje rukom i slobodan udarac za protivničku ekipu.
zmijugaloma20
Je li Husic napustio stadion ? Hoce li biti press u 5 do 12 ?
Vienner
SDA slucaj ASIM nastimai ponistenje gola :)))
Bhf111
Ma dajte ljudi ovo je zalosno POSEREM SE NA SAVEZ. NIT NAVIJAM ZA ZRNINJSKI NIT ZA TUZLA CITY NAVIJAM ZA PRAVDU I ZA DAN KAD CE KOD NAS SVE BITI NORMALNO.
Vienner
Azmire ako ovdje SECER nisi fasovo neces ni u Americi ahahh kupi kofere kud si doso u bijedu ovamo
alibos
Gol regularan.Sudija Sivac aut.Sramota,FUJ
NEUTRAL
Azmire uzmi pare i bježi,to ti je najpametnije,ovima u SAVEZU nikad dosta!!!
kn0x
Obostrano cupanje tj guranje u zelji za loptom, prije da je faul nad crnkicem.. Valja slusati opet azmira..
Arnel925
Pa udara ga lopta direktno u ruku. Svaka budala vidi da nije regularan gol
Arnel925
A drugo jeste da povlači golmana za dres da bi došao do lopte
Vienner
Ti si jedina budala koja vidi da ga udara u ruku..
papagaj
@glupko po cemu je ispravna odluka boga ti, ko je kriv golmanu sto se igra loptom van 16 metara i glumi da je udaren od strane Crnkica, ja sam Zeljovac a ovo je jadno
Bulle
Ruka je bila, nije faul sporan, zaustavi video kad ga napuca rukom prema golu je odbio, prvo u tijelo pa rukom.
glupko
igranje rukom, povlacenje za dres, koljeno u rebro golmanu.
glupko
Ne volim Zrinjski al' pravedna odluka sudije
dinass
Samo u jednom slucaju moze biti pravedna a to je da ga pogodio u ruku a faul ne moze bit nikako
Bulle
Ruka jeste, zaustavi sebi trenutak kad ga napucava lijepo se vidi kako rukom nosi loptu prema golu
roki-rokic
Hahahahahha ako je ovo faul ja sam avion. Golman gubi loptu i onda se baca kako bi je povratio nigje veze sa faulom.Ovo samo moze u ovoj saban ligi biti faul jer svinjski mora da prodje.
El_Matador
Golman je van 16, to nije njegov prostor, da je ometao napadača morao bi dobiti crveni. To nije svirano, jer je dao gol, a sudija svira kontrafaul. Pljačka
Vienner
Slazem se pljacka stoljeca 3 dio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.