Portugalac u centru pažnje

Navijači Uniteda u ekstazi: Bruno Fernandes nakon verbalnog sukoba ušutkivao Pepa Guardiolu

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sinoć su u gradskom derbiju savladali Manchester City (2:0) u okviru 29. kola engleskog Premiershipa.

United ove sezone dominira u gradskim derbijima jer im je ovo već treća pobjeda. Domaći su odigrali još jednu veoma dobru utakmicu, te su golovima Martiala i McTominayja uspjeli doći do nova tri boda.

Ponovo je jedan od najboljih na terenu bio Bruno Fernandes koji je ove zime stigao u Untied iz Sportinga. Dolazak Portugalca bio je odličan potez što se pokazalo i u jučerašnjoj utakmici.

Bruno je već u debiju "kupio" navijače svojom igrom, ali nakon poteza jučer postao je ljubimac navijača. Naime, on je imao jedan verbalni sukom s Pepom Guardiolom kada španski stručnjak nije htio dati loptu Portugalcu.

Tada je došlo do verbalnog sukoba, a Bruno se nije libio da Guardioli kaže šta misli, te mu je u jednom trenutku jasno pokazivao da ušuti što je oduševio navijače Manchester Uniteda. Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.