Guardiola: Igrali smo dobro, ali moramo čestitati Unitedu na pobjedi

Nakon poraza svoje ekipe

Guardiola: Igrali smo dobro, ali moramo čestitati Unitedu na pobjedi

Esmer Oštraković

Manchester City poražen je u velikom derbiju na gostovanju kod Manchester Uniteda sa 2:0.

Golove za pobjedu Uniteda postigli su Martial, te McTominay nakon velike greške Edersona u sudijskoj nadoknadi.

Pep Guaridola je uprkos porazu svoje ekipe bio jako zadovoljan igrom, te smatra da su njegovi igrači odigrali dobru utakmicu.

"Igrali smo dobro tokom svih 90 minuta, ali smo poraženi. Uprvom poluvremenu smo morali biti više agresivni, posebno nekih tridesetak metara od njihovog gola. Popravili smo to u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli postići gol. Kada se sve sabere igrali smo dobro, ali moramo čestitati Manchester Unitedu na pobjedi.

Top Komentari

Mehinaldo
Neznam sta je gledao ali realno osim jadnog posjeda nisu sansu dobru napravili nije to onaj siti od prije tri godine da iz tog posjeda imaju i sanse sad je to patnja bogami
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi