Chong ne stiže na Meazzu?

Svi napori Nerazzurra padaju u vodu?

Proteklih mjeseci se intenzivno špekulisalo da će "dragulj" Manchester Uniteda, 20-godišnji Tahith Chong karijeru nastaviti u Seriji A, u Interu.

Inter je navodno mjesecima radio na ovom trensferu i nagovarao Chonga i njegovom menadžera da ne prihvate novi ugovor od Manchester Uniteda.

Mladi krilni fudbaler je, pričalo se, želio napustiti United po isteku ugovora (30.6. ove godine) i sreću potražiti u drugom klubu jer mu Crveni đavoli još nisu dali pravu šansu.

Međutim, ako je vjerovati posljednjim informacijama, svi napori Nerazzurra da osiguraju potpis Tahitha Chonga padaju u vodu.

Naime, Daily Mail sada tvrdi da će Chong ipak produžiti saradnju sa Manchester Unitedom i potpisati novi ugovor koji će mu garantovati 30.000 funti mjesečno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovakve informacije stižu samo 10-ak dana nakon špekulacija da je Chong zapravo postigao načelni dogovor sa Interom i da će sa Nerazzurrima potpisati ugovor vrijedan dva miliona eura po sezoni.

Šta je od svega tačno, vjerovatno ćemo saznati tek kada stigne zvanično saopštenje o potpisu iz jednog od pomenutih klubova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.