Fajić ne trenira nekoliko dana

FK Velež bez prve napadačke uzdanice na Tušnju?

Ekipa Veleža nalazi se u problemima pred utakmicu u gostima kod Tuzla Cityja. 

Popularni Rođeni ostvarili su vrlo važan trijumf u nedjelju protiv Borca, a ovog vikenda idu u goste Tuzli u prvom kolu trećeg dijela sezone.

Vrlo je moguće da na tom susretu trener Feđa Dudić neće moći računati na prvu napadačku opciju Nusmira Fajića. Fajić je u nedjelju riješio meč protiv Borca golom u sudijskoj nadoknadi, a od te utamice zbog povrede ne trenira.

Kako SportSport.ba saznaje, odluka o njegovom igranju bit će donesena do subote.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, skoro da je sigurno kako u timu neće biti Daria Ferreyre koji je propustio Borac, a vjerovatno će i Tuzlu.

Rođeni se trenutno nalaze na 8. poziciji u Premijer ligi sa 32 osvojena boda. Prije 10-ak dana igrali su na Tušnju protiv Tuzla Ciyja i tada nije bilo golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.