Gostuju ekipi LASK-a

Manchester United večeras prvi put u historiji igra utakmicu pred praznim tribinama

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda trenutno igraju u gostima protiv LASK-a meč osmine finala Evropske lige.

Utakmica na Raiffeisen Areni u Paschingu igra se pred praznim tribinama što je sigurno veliki hendikep za oba tima. Jasno je da je United veliki favorit u ovom duelu i sve osim plasmana Crvenih đavola u četvrtfinale bi bilo veliko iznenađenje.

No, ono što je veoma zanimljivo jeste da će večerašnji okršaj LASK-a i Uniteda ući u historiju. Naime, ovo je prva utakmica u historiji Manchester Uniteda koji ovaj klub igra pred praznim tribinama.

Crvenim đavolima se nikada u historiji nije desilo da su odigrali meč pred praznim tribinama, ali koronavirus se "pobrinula" da se i to desi.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.