"Manchester United ne može dopustiti da 30 godina bude bez titule"
Foto - EPA

Fletcher bocnuo Liverpool

"Manchester United ne može dopustiti da 30 godina bude bez titule"

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Darren Fletcher govorio je o šansama njegovog kluba za osvajanje titule prvaka Engleske.

Ove sezone priča oko prvaka je završena. Liverpool će nakon 30 godina osvojiti naslov, a Flatcher tvrdi da Crveni đavoli sebi ne mogu dopustiti da tri decenije čekaju na naslov.

"Manchester United ne može dopustiti da bude 30 godina bez titule. I ovo sada je dovoljno loše. Želimo United na vrhu u naredne dvije ili tri godine, to je realno i ljestvica koju smo postavili", rekao je Fletcher.

Posljednji trofej Premier lige United je osvojio 2013. godine na oproštaju Sir Alexa Fergusona. Nakon toga iz sezone u sezonu su bili veoma loši, a jedino je Jose Mourinho uspio ekipu odvesti do drugog mjesta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fletcher smatra i će u narednim godinama gradski rival City poprilično pasti, baš kao i Liverpool.

"United mora biti spreman da iskoristi pad Cityja i Liverpoola. To će vjerovatno doći u narednim godinama. Ne vidim Guardiolu u Cityju za dvije ili tri godine, kao ni Kloppa u Liverpoolu. Možda je to samo moja želja, ali United mora biti spreman da to bolje iskoristi. Naredne sezone očekujem bolji United, a za dvije ili tri sezone titulu prvaka", rekao je Fletcher.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Bili ste 26 godina bez ičega sa dvije titule manje od Evertona, i onda Margaret Thatcher i vlada odluče da to promjene i gle čuda vi osvojite više za 30 godina nego za 100!jel vas sramota hvaliti se???
3 8
Ade1987
Liverpool je osvsnjenm titule izazvao koran virus!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi