Između bogate ponude i užitka izabrao je ovo drugo: "Novac je važan, ali nije sve u životu"

Odbio slavni Manchester United

Između bogate ponude i užitka izabrao je ovo drugo: "Novac je važan, ali nije sve u životu"

Admin Čaušević

Manchester United je jedan od najslavnijih klubova svijeta i rijetki su igrači koji su odlučili da ne pristanu na dolazak u redove Crvenih đavola.

Emre Can je zimus napustio Juventus i potpisao za Borussiju Dortmund. Na stolu je imao ponudu Manchester Uniteda, ali je zbog igranja u Liverpoolu odlučio da ne dođe na Old Trafford.

"Imao sam tri ponude iz Engleske. Jedna od njih je i ona od Manchester Uniteda. Nisam razmišljao s obzirom na moju prošlost u Liverpoolu.

"Novac je važan, ali nije sve u životu. Oduvijek mi se sviđala Borussija Dortmund, to je savršen klub za mene", rekao je Can za Kicker.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Želio sam otići u klub gdje ću se osjećati važnim. Nisma ostao u Liverpoolu ili Juventus zbog mog mentaliteta. Može se učiti od poraza, ali pobijeđivati je mnogo bolje. Mrzim da gubim."

Borussija je Canaov ugovor od Juventusa otkupila za 25 miliona eura. Njemčaki veznjak se odmah nemetnuo u novom klubu i igra redovno.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
..rekao je turçin koji igra za Njemeçku.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti