Trojica fudbalera iz Premier lige pokazuju simptome koronavirusa

Prekida se prvenstvo u Engleskoj

Trojica fudbalera iz Premier lige pokazuju simptome koronavirusa

Midhat Šljivak

Koronavirus je napravio pravi haos u svijetu sporta.

Prvenstva se širom svijeta otkazuju, a od 'liga petice' otkazana su prvenstva u Italiji i Španiji.

Engleska bi mogla biti naredna jer je danas kompletan jedan tim testiran na koronavirus i to nakon što su trojica fudbalera pokazali simptome ove bolesti.

Mediji na Ostrvu nisu saopštili ime ekipe, ali je objavljeno kako su apsolutno svi podvrgnuti testiranju i sada se očekuju rezultati.

Jedan od njih je pokazivao simptome već od ponedjeljka i odmah je stavljen u izolaciju, a ubrzo su se još dvojica fudbalera požalila na isto,

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo šta se se desiti u ovom slučaju, ali sve upućuje na to da bi se i prvenstvo u Engleskoj moglo odgoditi, posebno ako neki od fudbalera bude pozitivan na testiranju.

Također, UEFA razmatra prekid evropskih takmičenja i odluka o tome bi trebala biti donijeta veoma brzo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Da nisu mozda iz Liverpoola?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti