Zvanično saopštenje

Brescia se ogradila od Balotellijevih izjava o Juventusu

Brescia je izdala zvanično saopštenje kojim se želi distancirati od izjava svog igrača Marija Balotellija o Juventusu, mada je on sam uvjeravao da se radi o šali.

Balotelli je tokom "Instagram livea" rekao da je Serija A odlučila da se zaostale utakmice 26. kola u jeku epidemije koronavirusa u Italiji odigraju jer se "moralo čekati da se Juventus vrati na vrh tabele prije nego što se prekine prvenstvo".

Podsjetimo, Juventus je u meču 26. kola sa 2:0 savladao Inter.

Brescia je međutim objavila saopštenje u kojem je poručila da se želi zvanično distancirati od komentara Marija Balotetllija - o hipotetskom favoriziranju Juventusa od strane Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mario Balotelli je tokom Instagram prenosa objavljenog i na YouTubeu dao komentar kojim je aludirao da se jedna ekipa (Juventus) favorizira u utrci za titulu... Brescia ističe da su takve insinuacije striktno individualna mišljenja i da ne predstavljaju stajalište kluba", stoji u saopštenju Brescije.

Balotelli je već postavio novu poruku na Instagramu uvjeravajući da nije želio vrijeđati Juventus, niti instituciju Serije A, već da se šalio...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.