Ko je najbolji u Italiji: Pjanić u odabranom društvu

Prvenstvo je trenutno prekinuto

Ko je najbolji u Italiji: Pjanić u odabranom društvu

Samir Mlaćo

Zbog epidemije koronavirusa prekinuto je prvenstvo i u Seriji A.

Dok nogometaši odmaraju i sa nestrpljenjem očekuju nove informacije, portal za statistiku Opta objavio je najboljih 11 u dosadašnjem dijelu sezone.

Na golu je Szczesny (Juventus), dok zadnju liniju čine Cuardado (Juventus), De Vrij (Inter), Acerbi (Lazio) i Theo Hernandez (Milan)

U veznom redu je bh. reprezentativac Miralem Pjanić (Juventus) i Fabian Ruiz (Napoli).

Ispred njih su Iličić (Atalanta), Luis Alberto (Lazio) i Cristiano Ronaldo (Juventus).

U vrhu napada je Immobile (Lazio).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvenstvo u Seriji A je suspendovano do 3. aprila, a onda će biti donesena odluko o nastavku suspenzije ili povratku nogometaša na teren. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi