Njegova tetka Anne preminula

Koronavirus pogodio porodicu Conora McGregora: "Je*eni virus, više je nema..."

Endin Čaušević

Irski borac Conor McGregor našao se u centru pažnje nakon veoma emotivne objave na Instagramu.

McGregor je u svojoj objavi odlučio savjetovati fanovima da poštuju sve mjere oko koronavirusa, te da je zdravlje na prvom mjestu. No, nakon svih savjeta koje je dao na kraju objave otkrio je da je prije nekoliko dana dobio vijest koja ga je potpuno slomila.

Conor je odlučio otkriti javnosti da je koronavirus pogodio i njegovu familiju, te da je čak imao i smrtni slučaju. Njegova tetka Anne se zarazila koronavirusom i nažalost je preminula.

"Bio je to sjajan dan. Poveo sam porodicu sa mnom u studio. Sjedio sam na stolici pred emisiju i onda sam dobio poziv iz Irske. Javili su mi da je moja tetka Anne preminula. Nisam više mogao ni da budem dio emisije. Moja nevjerovatna tetka više nije s nama, sestra od moje majke. Ovaj je*eni virus ju je uzeo", poručio je Conor putem Instagrama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.