Fudbaler Reala ne zna šta da radi

Nikom nije teško pao karantin kao Karimu Benzemi

Admin Čaušević

Fudbal u većem dijelu Evrope se zaustavio u petak kako bi se spriječilo širenje koronavirusa. 

Fudbaleri Real Madida su još od četvrtka u karantinu otkako je ustanovljeno da je član košarkaške sekcije kraljevskog klkuba, Trey Thompkins zaražen.

Mnogim je teško pala samoizolacije, posebice Karimu Benzemi koji je objavama na Instagramu iskazao svoje nezadovoljstvo i dosadu.

"Uopšte mi se ne sviđa život u karantinu. Nalazim se u svom vrtu i nemam šta da radim", poručio je odlični napadač koji dosadu ubija igrajući se sa svojim psom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, igrači Reala su dobili upustva koje vježbe raditi i kako trenirati u svom domu, a da li se pridržavaju toga kondiciono osoblje madridskog kluba prati sve uz pomoć GPS uređaja i monitora koji nadgledaju rad srca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.