Foto - EPA

Stara dama želi Rakitića

Poznato lice mijenja Miralema Pjanića u Juventusu?

Midhat Šljivak

Torinski Juventus spreman je tokom ljeta prodati Miralema Pjanića.


Gazzetta dello Sport donijela je jučer informaciju kako je klub iz Torina spreman prodati bh. fudbalera, a već se zna i ko bi ga mogao zamijeniti u klubu.

Iako se spominje mladi Sandro Tonali iz Brescije, u Torinu bi mogao završiti i reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić, koji je na izlaznim vratim Barcleone.

Mundo Deportivo tvrdi da će Juve pokušati da nagažuje 32-godišnjeg fudbalera, a ponuda Barceloni će iznositi 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rakitić međutim ne pokazuje preveliku želju za odlaskom iz katalonskog kluba. Međutim, Juventus se ne odbija lako i sasvim sigurno bi do dogovora moglo doći.

Ivan Rakitić je već šest godina član Barcelone za koju je odigrao 299 utakmica i postigao je 35 golov.a

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.