Napušta društvene mreže

Morata: Odlazim, budite mi dobro... Iza svega stoji - fotografija s ocem?!

Edmir Škorić

Alvaro Morata odlučio je na neko vrijeme da napusti društvene mreže.

Španski napadač je najmormalnije postavljao objave na društvenoj mreži Instagram, ali nakon posljednje fotografije koju je objavio, na kojoj se kao dječak nalazi pokraj svog oca, donio je odluku da se na neodređeno vrijeme povuče sa Instagrama.

Ova odluka je najprije iznenadila sve njegove pratioce, no onda su mediji objavili da je Morata najvjerovatnije to napravio nakon brojnih uvreda i kritika koje su mu upućene od strane navijača Reala.

Morata je bivši igrač Reala, danas je član Atletica, a na "spornoj" fotografiji on je u zagrljaju oca na bivšem Atleticovom stadionu Vicente Calderonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prethodno je Morata objavio kako se pridružio projektu "SaldremosJuntos kako bi se borio protiv ekonomskog utjecaja koji će koronavirus imati na mala i srednja poduzeća, samozaposlene i profesionalce u Španiji.

Iako većina medija tvrdi da "bježi" zbog kritika od strane realovaca, nije isključeno da je Morata jednostavno odlučio da se u vrijeme korone, dok se nalazi u samoizolaciji, usput malo odmori i od društvenih mreža i medija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.