Morata protiv jednog tima više ne želi nikada igrati u Ligi prvaka, a to nije Real Madrid

Španac nakon pobjede nad Liverpoolom

Morata protiv jednog tima više ne želi nikada igrati u Ligi prvaka, a to nije Real Madrid

A. Čaušević

Atletico Madrid je u prvom meču osmine finala Lige prvaka s 1:0 pobijedio Liverpool i tako stekao minimalnu, ali vrijednu prednost pred revanš na Anfield Roadu. 

Alvaro Morata je bio starter na ovom susretu, odigrao je veoma dobru partiju kao i cijela ekipa Jorgandžija, ali i pored nekoliko prilika nije uspio matirati Alissona Beckera.

U izjavi poslije utakmice španski napadač je kazao kako je Liverpool uz Juventus najbolja evropska ekipa s tim da protiv Bianconera više ne želi nikada igrati u Ligi prvaka.

"Liverpool i Juventus su najbolji timovi u Evropi. Protiv Juveta u finalu? Ne, ne...Protiv njih ne želim više nikada igrati u Ligi prvaka", rekao je Morata.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj 27-godišnjak je u Juventusu igrao od 2014. do 2016. godine. S ovim timom je izgubio finale 2015. od Barcelone, ali Staru damu ne pamti po lijepom radi izbacivanja u osmini finala prošle sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi