Atletico Madrid bez zdravih napadača na Liverpool?

Veliki problemi za Simeonea

Atletico Madrid bez zdravih napadača na Liverpool?

Atletico Madrid bi mogao bez zdravog napadača (seniora) dočekati prvi meč osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola, piše Marca.

Ovakve špekulacije stižu nakon povrede Alvara Morate koji se povrijedio tokom subotnjeg derbija sa Real Madridom.

Tako se Španac pridružio Joau Felixu i Diegu Costi koji su već neko vrijeme na rehabilitaciji zbog svojih povreda.

Kako Atletico Madrid na zimskom prelaznom roku nije uspio dovedsti klasičnog napadača u svoje redove, Simeoneova ekipa je ostala bez ijednog zdravog špica.

Inače, Atletico će ugostiti Liverpool u prvom meču osmine finala Lige prvaka, a ovaj duel se igra 18. februara, što bi moglo biti prerano za Moratu da se oporavi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jorgandžije su ostale na Correi i Carrascu, krilnim igračima koji mogu biti prijetnja po protivnički gol, a to su i "neutralna" krila - Vitolo i Thomas Lemar.

Atletico Madrid je bez pobjede u pet vezanih mečeva u svim takmičenjima, a za to vrijeme je postigao samo jedan gol. Muke Atletica sa efikasnišću su i više nego očigledne.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Felix je udarna igla, moze sam sve da rijesi ako ima svoj dan...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi