Igrači Khimkija normalno treniraju

U Moskvi nema straha!

Admin Čaušević

U Mosvki nema straha od koronavirusa, barem kada su u pitanju košarkaški klubovi. 

Nakon košarkaša CSKA, i košarkaši Khimikija su počeli s uobičajnim pripremama za nastavak sezone koji je zakazan za 10. april.

Generalni menadžer ovog tima, Pavel Astakov je za ruske medije kazao kako ekipa kreće s planiranim rasporedom treniranja.

"Krećemo sa treninzima i sve ćemo planirati po rasporedu koji je objavila Evroliga i VTB liga. Naši igrači će biti potpuno spremni za 10. april kada je planiran nastavak sezone", rekao je Astakov.

Khimki je do prekida takmičenja bio najbolja ekipa VTB lige sa 18 pobjeda i jednim porazom, dok u Euroligi zauzima sedmo mjesto s omjerom 13:15 i u zoni je play-offa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.