Velika podrška za građane glavnog grada Hrvatske

Srna: Izdrži Zagrebe! Hvala Sarajevo, Banja Luka, Zenica, Beograd...

Endin Čaušević

Pored koronavirusa jučer je Zagreb pogodio i zemljotres od 5.5 po Richteru koji je uzrokovao dosta štete širom ovog grada.

Zemljotres je pogodio glavni grad Hrvatske u najgorem trenutku dok traje borba protiv pandemije koronavirusa.

Građani su bili u kućnim izolacijama, ali su svi odmah istrčali na ulice i većina ih se boji vratiti u svoje domove koji su većinom oštećeni.

Za stanovnike Zagreba stigla je velika podrška iz cijelog svijeta, te su mnogi pokazali da su uz njih.

Na Instagramu se danas oglasio i bivši hrvatski fudbaler Darijo Srna koji je poručio da je mislima uz svoj narod iako je trenutno daleko od Hrvatske.

"Iako kilomotrima daleko, u srcu i mislima uz svoj narod, svoju zemlju, svoju jedinu domovinu Hrvatsku! Uz sve one heroje među vama i sve volontere koji nesebično pomažu drugima! Zagrebe izdrži nema predaje! Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Banja Luka, Zenica... Hvala svima!", napisao je Srna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.