Luka Modrić se družio s folk pjevačem Acom Pejovićem, a s komentarom na kraju "izdominirao" Srna

Zanimljiva noć u Madridu

Luka Modrić se družio s folk pjevačem Acom Pejovićem, a s komentarom na kraju "izdominirao" Srna

E. Čaušević

Najbolji fudbaler svijeta Luka Modrić ne krije da voli često da se opušta uz narodnjake, a to je dokazao i sinoć.

Modrić je u Madridu imao specijalnog gosta s kojim je bio na večeri zajedno s nekadašnjim igraček kraljevskog kluba Predragom Mijatovićem. Naime, njih je posjetio folk pjevač Aco Pejović, te je iskoristio priliku da se slika s veznjakom Reala.

Ovaj folk pjevač je na svom Instagram profilu objavio dvije fotografije s porukom da je sretan što ima tako velike prijatelje.

"Veliki ljudi, uvije su veliki. I kada su na terenu i kada su kod kuće. A naročito su veliko kao prijatelji", napisao je Pejović, a u komentarima se oglasio i bivši hrvatski reprezentativac Darijo Srna koji je kratko napisao: "Braćo moja".

Top Komentari

kajzerfrancbekenbauer
Kako glasi parola u filmu Kako je propao RnR...mrzim narodnjake...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti