Srna: Moj otac je imao dvije ljubavi - Bosnu i Hrvatsku

Srna u emisiji Interwiev 20

Srna: Moj otac je imao dvije ljubavi - Bosnu i Hrvatsku

Hrvatski fudbaler Darijo Srna učestvovao je u emisiji BHT-a Interview 20 gdje je govorio o svemu pomalo.

Između ostalog, Srna se dotakao i svog oca koji je preminuo tokom održavanja Evropskog prvenstva u Francuskoj. To je bio veoma težak period u životu ovog fudbalera koji će pamtiti vjerovatno zauvijek.

Srna je rekao da je njegov otac bio veliki čovjek koji je imao dvie ljubavi - Bosnu i Hrvatsku.

"Moj otac je bio veliki čovjek, imao je dvije ljubavi, a to su bile Bosna i Hrvatska. Uvijek se veselio pobjedama Hrvatske i bio je ponosan na mene, ali također je tugovao kada je Bosna izgubila. Imao je ključnu ulogu u mojoj karijeri i kada sam vidio što je sve radio i koliko se odricao zbog mene i kakav je život imao, nije bilo druge opcije. Imao sam samo jedan put, a to je uspjeh", rekao je Srna.

Podsjetimo da je on odigrao za Hrvatsku 134 utakmice te je postigo 22 pogotka. U karijeri je igrao samo za dva kluba, Hajduk i Šahtar.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi