U fantastičnoj formi

Ronaldo izgleda kao Terminator: Sestra zvijezde Juventusa objavila fotografiju iz kućne teretane

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo već se više od dvije sedmice nalazi u kućnoj izolaciji u Madeiri, a opasni period za njega je prošao.

Ronaldo je otputovao za Portugal nakon meča Juventusa i Intera koji se igrao prije više od dvije sedmice u Torinu. Samo dan kasnije prekinuta je Serija A i igračima je naređena kućna izolacija što je značilo da se Ronaldo ne može vratiti u Torino.

Portugalac je odlučio ostati u svojoj kući u Madeiri i ispoštovao je pravila izolacije. No, ona je uspješno okončana i sada ima mogućnost da se druži sa svojom familijom i prijateljima.

Njegova sestra Katia Aveiro objavila je sinoć fotografiju nakon treninga u kućnoj teretani, a svi su gledali u nevjerovatno isklesano tijelo Cristiana Ronalda koji je pokazao da izgledao kao Terminator.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.