9

Komentari (9)

Zulfikar
Vecina nas bi izgledala ovako da imamo licne nutricioniste, doktore, razne trenere itd. Iskreno dok odradim heftu ddje petak ja bi se samo fatao horizontale kakva teretana kakvi bakraci.
vanzemaljac
A sestra baš bezveze
hame
Nevjerovatno je kako i dalje od nekud izvlaci motivaciju, 99,9 posto bi reklo zaboli me imam sve
Salihović23
prka
koji levat majko draga... Mislim lova, uspjeh, izgled sve sve ono bas sve, postujem, ali gledaj mu njuske...
prka
ma pazi... komentar ti ima smisla, nije do toga, samo zaista ljubomora nije poenta price. Vidi, ljubomora me me mozda i ubije ali ne radi ovakvih. Ovakav tip ljudi prepoznas lako ima ih bas ono dosta oko nas, odrast'o u bijedi nista nije imao, do love neke dosao u ovom svijetu poremecenih vrijednosti i onda se on kao uslika glava iskrivljena, isprsi'o se i to. Ovaj lik nikad nece biti nivo jednog Gerrarda, Lamprda, Barbareza, Davida Silve itd itd. kao pojava barem meni...
prka
Ma ne znam lave neukusno mi je uopste bez maijce sa zavrnutim sorcem se slikati da imam 3 puta bolje tijelo od njega. Nije to do tijela ili neceg to je stvar ukusa svidjal ti se to ili ne. Ja npr. iz kulture i postovanja ne bih bez majice bio kad mi kuci prijatelji dodju, bez obzira na tijelo...
Mele
Kako bi imao 200 miliona pratilaca, ako ne na sve svoje objave i tijelo, ne samo sa loptom, ovo je masina i za markenting i za fudbal..Becham nije bio najbolji na svijetu, ali je zaradjivao stotine miliona, bas kao i danas sto radi..
prka
Ma sve super ali evo bas taj Beckham nikad ne znam da je imao ovakvih slika ono kao isprsi se i glavu iskrivi, sestra do njega... Beckham je bas imao stila ono bas i recimo evo da ja imam taj izrazeni simptom ljubomore, mene bi pojela ljubomora radi Beckhama, ne radi ovog lika. Cudi me da ovaj nije nesto naucio dok je bio u Man Utd-u.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti