Foto - EPA

Sissoko uvjeren

"Mane će otići u Real Madrid, a i odlazak Salaha bio bi dobar za Liverpool"

Midhat Šljivak

Fantastični Senegalac Sadio Mane postat će novi fudbaler madridskog Reala.

Barem tako tvrdi nekadašnji igrač Liverpoola Mohamed Sissoko, a tvrdi i da bi klubu s Anfielda godio i odlazak Mohameda Salaha.

"Manea vidim u Real Madridu prije nego Salaha. On ima karakteristike koje Zinedine Zidane voli. Vjerujem da će Mane otići u Real Madrid", rekao je Sissoko i nastavio je:

"Ne znam da li će Salah ostati u Liverpoolu, ali smatram da bi njegov odlazak bio dobar za tim. Liverpool vode pametni ljudi i znat će kako da ga zamijene", rekao je Sissoko.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nekadašnji veznjak Redsa za ovaj tim je nastupao od 2005. do 2008. godine i odigrao je 87 utakmica. Potom je igrao za Juventus, PSG i Fiorentinu, te još nekoliko manje poznatih klubova širom svijeta.

Također, nosio je dres Valencije i Auxerrea, a nastupao je za reprezentaciju Malija gdje je odigrao 33 utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.