Francuz napušta Barcelonu

Manchester United favorit za dovođenje Griezmanna

Francuz Antoine Griezmann poslije samo jedne sezone napustit će redove Barcelone.

Griezmann je na Camp Nou došao sa oreolom svjetskog šampiona i najboljeg strijelca Atletica, ali u novoj sredini nije se uklopio na najbolji način i stavljen je na transfer listu.

Tako barem tvrde mediji u Španiji, navodeći da je Griezmann precrtan i da može ići ukoliko neko od klubova uplati 100 miliona eura, što je za 20 miliona manja cifra od one koju je Blaugrana izdvojila prilikom njegove kupovine.

Za Griezmannov potpis se u ovom trenutku interesuje nekoliko klubova, a prema posljednjim informacijama, najozbiljniji kandidat je Manchester United kojem je i sam napadač sklon.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Na Old Traffordu su odlučni u namjeri da dovedu Griezmanna i spremni su da plate novac koji traži Barcelone", piše se, između ostalog.

Kako god bilo, Griezmann nakon samo jedne sezone mora krenuti dalje, na Camp Nou za njega - eventualnim povratkom Neymara - jednostavno nema mjesta...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.