Mlada zvijezda Reala ništa ne prepušta slučaju: U karantini je "napao" zgodnu odbojkašicu

Edmir Škorić

Tokom zimske pauze Reinier Jesus stigao je u Real Madrid iz brazilskog Flamenga i nije mu trebalo puno vremena da se adaptira u Madridu i da postane "simpatični dečko koji puno obećava".

Već na početku je, igrajući za Realove rezerve, postigao dva gola i pokazao da bi mogao da bude investicija vrijedna tih 30-ak miliona eura koliko su Kraljevi platili Brazilcima za njegov ugovor.

Reinier je, poput svih drugih članova kraljevskog kluba, trenutno u karantinu i bez konkretnog nogometa u jeku pandemije koronavirusa. Igrači rade po individualnim programima, ali u slobodno vrijeme uglavnom koriste društvene mreže.

Ako pitate upravo Reiniera, on ništa ne prepušta slučaju, pa tako koketira sa djevojkama, a trenutno "radi" na osvajanju jedne španske odbojkašice. Radi se o Lauri Vidal, zvijezdi Dayton State Falcona.

18-godišnji Reinier joj je na jednu objavu na Twitteru odgovorio sa: "Možemo li preći na privatne poruke", a Laura je napisala da onda "moraš govoriti španski".

"S tobom bih razgovarao čak i na kineskom", uzvratio je prodorni Reinier, koji je potom dobio više od 3.000 lajkova, a fanovi Reala sve to su uočili, pa ga zasuli porukama: "Ti si genij" i "Dobro došao u Real Madrid".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.