Šta uradi od glave, živ bio? Hazard se sam ošišao i izgleda neprepoznatljivo!

Belgijanac eksperimentisao

Šta uradi od glave, živ bio? Hazard se sam ošišao i izgleda neprepoznatljivo!

A. Čaušević

Eden Hazard kao i mnoge fudbalske zvijezde su proteklih dana primorani da borave u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa. 

S obzirom na popularnost i da su sportski idoli mnogim planetarno popularni fudbaleri izuzetno paze na svoj izgled i obično svako od njih ima vlastitog frizera,

Međutim, kako su u izolaciji sada su primorani da se samostalno šišaju. To je uradio i Eden Hazard koji nakon današnjeg eksperimenta izgleda neprepoznatljivo.

Hazard se ošišao na nulu. Nakon toga nazvao je svog frizera Ahmeda Alsanawija koji je brže bolje napravio "screenshot", a zatim i objavio fotografiju ćelavog Belgijanca.

Inače, Hazard se trenutno oporavlja od nezgodne povrede zgloba i dobro mu je došao prekid prvenstva jer bi finiš sezone mogao dočekati spreman i tako pomoći Realu u borbi za titulu.

View this post on Instagram

My bro @hazardeden_10 #haircutathome 😂😂😂 #hazard

A post shared by A STAR (@astarbarbers) on

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Barem će vaga pokazivati manje ako ništa drugo, hehe. Hazard je čarobnjak, ko god sumnja u njegove kvalitete taj nema pojma o fudbalu.
2 0
Martial9
Trebo je vas pitat sta ce uradit od svoje gave, cuj sta uradi?? E nabijem vas na ***** retardi jedni
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi