Morat će u zatvor?

Policija istražuje Dybalinog brata


Rođeni brat fudbalera Juventusa Paula Dybale, Gustavo, našao se pod istragom policije u Argentini.

Gustavo, njegova djevojka i majka bili su primorani da ostanu u karanteni po povratku iz Torina i nakon što su bili u kontaktu sa "desetkom" Juventusa, ali tome nisu svi pristupili krajnje ozbiljno.

Tačnije, svjetski mediji su objavili kako je Dybalin brat tu mjeru prekršio poslije samo dva dana i tako u opasnost doveo sve one koji su bili u njegovoj blizini, a za ovakav vid prekršaja će snositi sankcije.

Prema politici Vlade Argentine, kazna za ovakav prekršaj iznosi od šest mjeseci do dvije godine zatvora.

Dodatno je to muka za Dybalu koji je prije nekoliko dana potvrdio da je treći fudbaler Juventusa koji je pozitivan na koronavirus, ali, srećom, osjeća se sada veoma dobro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.