Dybalina djevojka otkrila kako se bore protiv korone: "Prije dva-tri dana smo bili dosta loše"

U izolaciji već desetak dana

Dybalina djevojka otkrila kako se bore protiv korone: "Prije dva-tri dana smo bili dosta loše"

E. Čaušević

Juventus je prošle sedmice potvrdio da su Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini zaraženi koronavirusom.

Dybala je nakon Ruganija i Matuidija treći igrač Juventusa koji je bio pozitivan na koronavirus. On se već neko vrijeme nalazi u izolaciji sa svojom djevojkom u Torinu i što je najbitnije dobro se osjećaju.

Njegova djevojka Oriana danas je govorila za italijanske medije, te je otkrila da se osjećaju dosta bolje. No, bilo je dana kada su bili dosta loše, ali na svu sreću to je iza njih.

"Sada se bolje osjećamo, ali prije dva ili tri dana je bila situacija dosta lošija. U izolaciji smo već devet dana i doktori su nam rekli da će nas ponovo testirati 31. marta", rekla je Oriana, te dodala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U međuvremeni dobili smo upute da odmaramo i da pijemo neke vitamine. Ovo je kada osjećate da vas gripa napada. Boli vas cijelo tijelo i osjećate umor. Nisam imala groznicu, a ni visoku temperaturu. Čula sam čudan zvuk u plućima, a onda se i Paulo počeo loše osjećati. Za nas su to bili simptomi kao kod gripe".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi