Dybala se javio iz izolacije i obradovao fanove

Osjeća se sve bolje

Dybala se javio iz izolacije i obradovao fanove

Argentinski fudbaler Paulo Dybala već nekoliko dana nalazi se u izolaciji jer je njegov test na koronavirus bio pozitivan.

On se nalazi u tzv. kućnom pritivnoru skupa sa djevojkom Orianom Sabatini koja je također pozitivna, a danas se oglasio preko Instagrama i otkrio fanovima kakva je zdravstvena situacija.

"Dobro smo", kratko je napisao krilni napadač Juventusa što je naravno oduševilo fanove.

Podsjetimo, osim Dybale, u Juventusu su pozitivni na COVID 19 još Daniele Rugani i Blaise Matuidi. Nedavno je Juan Cuadrado u jednom intervjuu potvrdio kako su njih dvojica sve bolje i da se lagano oporavljaju.

Dakle, zaraženi trojac Stare dame uskoro bi mogao biti potpuno izliječen i vratiti se normalnim aktivnostima. Tačnije, rečeno, vratiti se aktivnostima onoliko koliko ih italijanska vlada bude dozvolila.

Italija je najugroženija svjetska zemlja sa oko 8.000 preminulih od pomenutog virusa. Ipak, situacija na Apeninima se iz dana u dan stabilizuje i svi se nadamo kako će broj novozaraženih i preminulih uskoro početi da rapidno opada.

Što se tiče Serije A, ona je prekinuta i za sada nije poznato hoće li se sezona uopšte okončati.

Prvi čovjek italijanskog fudbala Gabriele Gravina kazao je kako će sve učiniti da sezona bude odigrana do kraja.

"Neću gubiti nadu i učinit ću sve da se sezona nastavi", rekao je Gravina za Radio Marte i nastavio:

"Još uvijek je rano isticati neki poseban datum, ali moramo misliti pozitivno. Pokušat ćemo da završimo sezonu i zamolit ćemo UEFA i FIFA da je produžimo iza juna, odnosno da igramo u julu i augustu. Uskoro ćemo znati više o tome. Trenutno nema mjesta za vlastite interese i molim sve za razumijevanje jer će Savez morati da odluči", istakao je on, a zatim zaključio:

"Okončanje sezone bih shvatio kao vlastiti poraz i dok je god moguće odbacivat ću takve prijedloge".

Juventus je trenutno lider u italijanskom šampionatu, ali ima samo bod više od drugoplasiranog Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Estamos bien 👌🏽😌

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi