Vratio se kući

Keylor Navas platio 220 hiljada dolara samo da pobjegne iz Pariza

Edmir Škorić

Nakon Neymara, Thiaga Silva i Edinsona Cavanija, koji su napustili Pariz zbog koronavirusa i vratili se u svoju domovinu, isto je uradio i Keylor Navas.

Bivši golman Real Madrida shvatio je da situacija u Parizu izmiče kontroli i da bi bilo pametnije da se vrati u Kostariku, pa je učinio sve da napusti Evropu.

ESPN javlja kako je 33-godišnjak privatnim avionom 27. marta napustio Pariz i odletio u Kostariku, a svega je koštalo oko 220.000 dolara.

Navas jće, u skladu s pravilima, morati da ostane 14 dana u izolaciji, a isto će ga dočekati kada se bude vratio u Francusku.

Do tada će Navas odmarati u Kostarici sa porodicom i u nešto sigurnijem okruženju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.