Neymar aplaudirao ljekarima širom svijeta, ali njegov novi imidž je nasmijao sve

Ostavio brkove

Neymar aplaudirao ljekarima širom svijeta, ali njegov novi imidž je nasmijao sve

E. Čaušević

Nakon što je prekinuto takmičenje u francuskoj Ligue 1 klubovi su narednili svojim igračima da moraju u kućnu izolaciju.

Neymar je to iskoristio da otputuje u Brazil gdje mu je određen karantin od 14 dana. PSG je danas objavio video Neymara koji se našao u centru pažnje.

Naime, cilj je bio da Neymar aplaudira u čast ljekara koji se bore protiv opakog virusa, ali nešto drugo je navijačima zapalo da oči.

Navijači su vidjeli njegov čudan imidž koji ima tokom karantine. On se odlučio obrijati, ali je ostavio brkove koji su nasmijali mnoge.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Benjamingst
Hehehe bas je promjenio imidz... samo da se klika
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi