Loša atmosfera u klubu kulminirala

U Dinamu će biti burno: Odlaze Gojak, Hajrović, Ademi?

Samir Mlaćo

U Dinamu je veoma burno. Nogometaši nisu pristali na smanjenje plata, a svi pomoćnici Nenada Bjelica su ostali bez posla.

Neizvjesna je i sudbina samog Bjelica, pa se očekuju konkretni koraci Uprave kluba.

Već sada se špekuliše o velikom nezadovoljstvu igrača, a mediji prenosi da je atmosfera veoma negativna.

Spominju se i odlasci brojnih igrača, među kojima i bh. nogometaša Amera Gojaka, Izeta Hajrovića...

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Prvi je među njima kapiten Arijan Ademi koji nedavno potpisao novi ugovor do ljeta 2023. godine. Za njega se već duže vrijeme zanimaju neki francuski klubovi, ali ima konkretnih ponuda i iz Italije te Njemačke. Na izlaznim bi se vratima uz Ademija našli reprezentativci BiH Amer Gojak i Izet Hajrović, ali i Kevin Theophile-Catherine, Emir Dilaver, Marin Leovac i Petar Stojanović!", prenosi Tportal.hr.

Navodi se da bi na odlasku ove sedmorice Dinamo izgubio 15 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.