Online treninzi minhenskog diva

Robben i Schweinsteiger treniraju s Bayernom

Dvojica bivših fudbalera Bayerna iz Minhena Arjen Robben i Bastian Schweinsteiger pridružili su se online treninzima ovog kluba.

Podsjetimo, Bayern je prije nekoliko dana počeo s revolucionarnim treninzima preko interneta. Šef stručnog štaba Hans-Dieter Flick i kondicioni trener Holger Broich skupa preko interneta objašnjavaju fudbalerima šta žele vidjeti od njih na online treninzima, a ovakav vid treninga će sigurno dobro doći ekipi u danima kada rijetko ko u Evropi uopšte trenira.

Prvotimcima Bayerna pridružila su se i pomenuta dva bivša igrača koja očigledno žele da ostanu u dobroj formi bez obzira na to što su okončali karijere.

Njih dvojica su bili članovi generacije koja je Bayernu 2013. godine donijela za sada posljednju titulu prvaka Evrope, a Robben je tada postigao odlučujući gol protiv Dortmunda na Wembleyju.

Bayern je prije prekida prvenstva prvi na tabeli u Bundesligi sa četiri boda više od Dortmunda i pet od Leipziga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.