Neuer će završiti u engleskom velikanu?

Napušta Bayern

Neuer će završiti u engleskom velikanu?

Iskusni golman Manuel Neuer napustit će Bayern Minhen na kraju ove sezone, prenosi Bild.

Neuer se dugo vremena povezuje sa napuštanjem bavarskog giganta jer mu ugovor ističe na kraju sljedeće sezone.

34-godišnjak i njegov agent imali su nekoliko razgovora s upravom kluba oko nastavka saradnje, ali za sada nije postignut zajednički jezik.

Neuer želi još jedan višegodišnji ugovor, a Bayern mu to nema namjeru ponuditi i čini se kako je došlo vrijeme da svako krene svojim putem.

Interes za iskusnog čuvara mreže pokazao je londonski Chelsea. Plavci imaju problem na golmanskoj poziciji jer je Frank Lampard prekrižio Kepu Arrizabalagu i jasno je da će morati tražiti novoog golmana.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Izbor je pao na Neuera i vidjet ćemo hoće li do dogovora doći. Nijemac ne bi trebao biti pretjerano skup za Plavce obzirom da ulazi u posljednju godinu ugovora.

Inače, Neuer je stigao u Bayern na ljeto 2011. godine iz Schalkea.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Ma ovaj Bayern na kraju uvijek postigne kompromis kako god da okreneš. Ima Neuer ispred sebe jos najmanje 4-5 godina nastupanja na najvišem nivou, nema šanse da ga se Bayern odrekne tek tako.
5 1
Sloboda
A doći će u Bayern Tomislav Piplica hvala vam na informacijama
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi