Nije odbacio glasine...

Liverpool vraća odbjeglu zvijezdu? Oglasio se i agent

Liverpool, barem prema najavama britanskih medija, čeka dosta promjena ovo ljeto.

Trener Jurgen Klopp već sada pravi planove kako bi mogao izgledati sastav njegove momčadi u narednoj sezoni. Nije tajna kako Redsi žele da dovede Ousmanea Dembelea iz Barcelone, a na listi želja sa nalazi i odbjegla zvijezda Raheem Sterling.

Na Ostrvu tvrde kako Redsi namjeravaju da vrate Sterlinga i svoje redove i da su već uspostavili kontakte sa njegovim agentom, a i sam 25-godišnjak ne krije naklonost prema Liverpoolu ni pet godina nakon transfera.

"Jako volim Liverpool, taj klub će mi zauvijek ostati u srcu", rekao je Sterling, odgovarajući na pitanja navijača, a na glasine je u međuvremenu reagovao i jedan od njegovih agenata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Iako ima ugovor sa Manchester Cityjem, Sterling nije zaboravio Liverpool jer tamo se oformio kao čovjek i kao igrač. Istina, bilo je mnogo varnica kada je odlazio, ali od tada je prošlo dosta vremena i mislim da je danas sve moguće", prenose britanski mediji izjavu.

Redsi će morati odriješiti kesu ukoliko budu željeli da realizuju ovaj transfer s obzirom da se Sterlingova vrijednost procjenjuje na 160 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.