Klopp daje ogroman novac za zvijezdu Barcelone?

Želja mu je reprezentativac Francuske

Klopp daje ogroman novac za zvijezdu Barcelone?

Iako je sve još u neizvjesnosti zbog koronavirusa, trener Liverpoola Jurgen Klopp već planira kako će izgledati njegov tim u narednoj sezoni.

Mediji u Engleskoj pišu kako njemački strateg namjerava riješiti se nekolicine fudbalera, među kojima je i Dejan Lovren, a od novih imena na Anfieldu želi vidjeti ljubimca iz redova Barcelone - Ousmanea Dembelea.

Ovaj fudbaler muku muči s povredama otkako je još stigao na Camp Nou, ove sezone je sakupio tek devet nastupa za Blaugranu, a u klubu velikih problema imaju i sa njegovom disciplinom.

Ipak, Klopp je uvjeren kako bi njegovu karijeru mogao vratiti na pravi kolosijek i učiniti ga fudbalerom kakav je bio u Borussiji Dortmund, a prema nekih izvorima za njegove usluge je spreman dati ogromnu cifru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno bi čelnike Barcelona zadovoljila ponuda od 90 minuta eura, a taj novac bi proslijedili dalje za dovođenje Lautara Martineza iz Intera ili za povratak Neymara iz Paris Saint-Germaina.

Kako će se cijela priča odviti, ostaje da se vidi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi