Foto - EPA

Imaju posebne upute

Solskajer traži od žena da održe njegove igrače u formi

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer smatra da bi njegovim igračima žene mogle pomoći da održe formu tokom pauze.

Norveški stručnjak ističe da bi fudbaleri tima s Old Trafforda mogli skupa sa suprugama i djevojkama rade određene fudbalske stvari u svojim ogromnim dvorištima.

"Igrači su dobili programe za individualni trening i ovo vrijeme mogu iskoristiti da poboljšaju neke određene stvari. Većina fudbalera ima izuzetne kuće sa ogromnim vrtovima i nadam se da njihove ljepše polovine mogu da im pomognu tokom treninga. Možda da im dodaju i ubacuju lopte, a da oni rade na završnici"

Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti kako bi se s loptom snašla Melanie Martial, Maja Nilsson ili neka druga djevojka ili supruga zvijezdi Manchester Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.