Ramsey se vraća na Otok, ima dvije ponude
Foto: EPA

Nije se snašao u Italiji

Ramsey se vraća na Otok, ima dvije ponude

Velšanin Aaron Ramsey poslije samo jedne sezone vratit će se u Premier ligu, tvrde britanski mediji.

Jedan od simbola Arsenala je u ljeto 2019. godine odlučio da napravi zaokret u svoju karijeri i promijeni ligu, a sljedeće odredište bilo je Juventus, gdje se na kraju nije najbolje snašao.

U dosadašnjem dijelu šampionata 29-godišnji fudbaler je odigrao 24 utakmica, od čega je na samo devet bio starter, a britanski mediji sada javljaju kako se uveliko radi na njegovom povratku u Premier ligu.

Prvi klub s kojim se dovodio u vezu je Manchester United, no sada su se pojavile informacije da ga želi i Carlo Ancelotti u Evertonu, te da u njemu vidi fudbalera koji bi mu mogao pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vlasnik kluba Farhad Moshiri već je dao zeleno svjetlo za pregovore", piše se na Otoku.

Ramsey je, prije nego što je otišao u Juventus, dugih 11 godina proveo u Arsenalu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi