Kao da opet doživljavamo 2018. godinu: Ronaldo napušta Juve, dva kluba u igri?

Prenosi Marca

Kao da opet doživljavamo 2018. godinu: Ronaldo napušta Juve, dva kluba u igri?

Španska Marca, koja je jedan od najprovjerenijih izvora za čitaoce, donosi informaciju kako će Portugalac Cristiano Ronaldo ovog ljeta napustiti Juventus.

Seria A je stopirana, možda se i neće odigrati do samog kraja ako koronavirus bude prisutan i u narednom periodu na Apeninima, a bez obzira na to Ronaldu će ova druga biti ujedno i posljednja. Barem tako piše Marca.

Isti izvor dalje navodi kako će Portugalac imati samo dvije opcije kada je u pitanju novi klub, a to su Manchester United i PSG.

"Ronaldo je još uvijek dobrodošao na Old Trafford zbog svega što je za klub uradio u periodu od 2003. do 2009. godine, dok je s druge strane PSG jedan od rijetkih klubova koji si ga mogu priuštiti. Pored toga, ako ostane bez Kyliana Mbappea ili Neymara, PSG će izaći na pijacu u potrazi za velikim imenom.", prenosi Marca.

Također, navodi se da bi i Real Madrid mogao sebi priuštiti povratak Ronalda, ali da je ovaj klub tu opciju već precrtao i traži alternative.

Barcelona ga navodno ne želi dovesti, dok ga Bayern ne želi zbog toga jer već ima 35 godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dakle, ostale su dvije opcije - PSG ili Manchester United. Dodaje se da bi ga Juve pristao prodati za cijenu od 70 miliona eura.

Inače, Ronaldo je i ove sezone, prije pauze, igrao fantastično. Upisao je ukupno 32 utakmice i postigao 25 golova uz četiri asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti