Našao način da sa svima razgovara

Zinedine Zidane sinoć iznenadio fudbalere Real Madrida neočekivanim pozivom

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida već skoro tri sedmice nalaze se u kućnoj izolaciji zbog pandemije koronavirusa.

Još uvijek nije poznato kada će se sezona u Španiji nastaviti, ali ni kada će klubovi moći normalno trenirati. Kraljevi su svojim igračima dali poseban program treninga koji moraju poštovati dok su u kućnoj izolaciji.

Također, i Zinedine Zidane je našao način da bude u stalnom kontaktu sa svojim igračima. Marca je otkrila da oni svaku noć imaju razgovor, a Zidane u isti uključi sve igrače ovog tima.

Naime, Zidane organizuje video poziv kako bi razgovarao s igračima o svemu, a tu budu uključeni i njegovi pomoćnici. Marca piše da je Zidane sinoć napravio prvi takav razgovor, ali da uopšte nisu pričali o taktici i treninzima.

Zidane je prvo pitao svakog igrača kako provodi vrijeme tokom izolacije, te da li je sve u redu. O fudbalu nije bilo mnogo govora, ali je najavio da će ovakvi video pozivi sada biti na programu svake noći.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.